#Teleormanleaks: Cum arată VILA de la Mamaia care ar fi a lui Liviu Dragnea (FOTO)

A fost decoperită vila de la Mamaia ale cărei planuri au fost găsite de jurnaliștii de la Rise Project în deja celebra valiză cu documente, descoperită pe un teren din Teleorman. Construcția, care corespunde schițelor cadastrale, a fost identificată de jurnaliștii de la Adevărul

Aceasta se află la aproximativ 200 de metri de plaja din zona Mamaia Nord. Este vorba despre o clădire tip bloc, cu patru nivele, dintre care ultimul este o terasă de unde poate fi admirată Marea Neagră. În acte, vila figurează pe teritoriul orașului Năvodari, într-o zonă rezidențială și lângă şoseaua Mamaia-Năvodari, modernizată cu fonduri de la Uniunea Europeană, prin Ministerul Dezvoltării. Valoarea proiectului a fost de 57.749.380 de lei, iar lucrările au fost executate de o asociere de firme din care a făcut parte şi Tel Drum, potrivit sursei citate.

Deși nu l-au văzut niciodată pe șeful PSD în zonă, localnicii susțin că impozanta vilă de la malul mării este „casa lui Dragnea”.

Jurnaliștii de la Rise Project au dezvăluit, în primul episod al Teleormanleaks, că în valiza cu documente găsită în Teleorman, se afla o mapă roşie care conținea documente privind vila din Mamaia, „un proiect faraonic, mai înalt cu două mansarde decât palatul existent al socialistului-şef. Sunt cinci niveluri, casa liftului, iar releveele adună împreună 1.015 metri pătraţi utili”.

Imobilul ar avea inclusiv o cameră rezervată majordomului, iar potrivit planurilor, construcția are 13 camere, 12 băi, 4 bucătării și ar fi fost plătită de compania Tel Drum.

Sursa text: b1.ro / Foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here