Fiul lui Costel Moisescu, președinte interimar al TNL Olt/ Discurs emoționant de la tribuna CDJ/ VIDEO

Fiul fostului președinte al PNL Olt, regretatul Costel Moisescu, îi calcă pe urme tatălui său în politică: Robert Moisescu a preluat conducerea Tineretului Național Liberal la nivel județean. Sâmbătă, în cadrul Colegiului Director Județean (CDJ), el a dat glas și primului său discurs politic, invocând nevoia implicării tinerilor în politică.

Cu emoții mari, Robert Moisescu a povestit cât de greu i-a fost să accepte o asemenea funcție, gândind că greutatea carierei politice a tatălui său ridică nivelul așteptărilor și în privința sa.

„Am acceptat cu greu să preiau Organizația de Tineret, și asta din mai multe motive. În primul rând, din cauza prejudecăților. În al doilea rând, pentru că tot ce a făcut tatăl meu a fost la cel mai înalt nivel și că n-o să mă ridic la nivel așteptărilor pe care lumea le are de la mine. Cu toate acestea, am acceptat. Am acceptat pentru de mic m-am implicat în bătăliile politice pe care le-am dus la Scornicești, nu m-am menajat deloc, ci dimpotrivă, iar alături de organizația de la Scornicești am câștigat majoriatatea bătăliilor pe care le-am dus. Am acceptat și pentru că nu m-aș putea ierta niciodată dacă nu aș fi încercat.

Este prima oară când vorbesc cu dumneavoastră și am vrut să știți de la mine aceste lucruri”, a vorbit, de la tribună, Robert Moisescu.

Ca plan politic, el și-a propus să se implice în a-i convinge pe tineri că ei contează foarte mult pentru viitorul societății, să întărească și să înființeze organizații locale ale tinerilor și, pentru asta, a cerut sprijin tuturor celor cu experiență politică îndelungată. „Noi avem nevoie de experiența dumneavoastră politică, dumneavoastră aveți nevoie de energia noastră”, a spus, frumos, Robert Moisescu.

Tatăl lui Robert, Ion (Costel) Moisescu, a fost un politician de cursă lungă. Cunoscut om de afaceri local, patron al unui restaurant în Scornicești, consilier județean în mai multe mandate și fost director al Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt, Ion Moisescu a făcut parte, foarte mulți ani, din staff-ul de conducere al PNL Olt, din funcția de prim-vicepreședinte al organizației urcând pe cea de președinte în aprilie 2017. La doar câteva luni, el avea să se stingă din viață, din păcate, la doar 51 de ani, în urma unui infract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here