Susținerea lui Voiculescu în PNL Olt: Colegiul Director s-a ținut cu sala aproape goală!

Colegiul Director Judetean al PNL Olt, organizat, sâmbătă, la Casa Tineretului din Slatina, s-a ținut cu sala aproape goală. Absența a aproape 100 de oameni dintre cei care au fost invitați la eveniment arată că susținerea actualului președinte al organizației, Liviu Voiculescu, este extrem de scăzută la nivelul organizației. 

De altfel, liderul PNL Olt a refuzat să răspundă unei întrebări puse în cadrul conferinței de presă care a precedat Colegiul Director Județean, și anume câtă susținere mai are în organizația pe care o conduce. În loc de răspuns, Voiculescu, invocând graba, ne-a invitat la ședința de la Casa Tineretului, unde, mizând pe o prezență totală a delegaților și invitaților, urma să avem și noi răspunsul la întrebare. Stupoare însă: aproape 100 dintre delegații și persoanele invitate la Colegiul Director Județean au ales să nu onoreze invitația conducerii PNL Olt. Așa că lucrările acestui for s-au ținut cu sala aproape goală, așa cum reiese și din imaginile de mai jos. Printre cei care i-au spus pas lui Voiculescu s-a numărat și prim-vicepreședintele organizației, Marian Vasile.

Împrejurarea a picat cum nu se poate mai prost, pentru că la eveniment a fost invitat invitat însuși președintele partidului, Ludovic Orban. Acesta a venit însoțit de vicepreședintele PNL pentru Regiunea SV Oltenia, deputatul Gigel Știrbu, de europarlamentarul Marian Jean Marinescu și de președintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri PNL Bucuresti, Hildegard Brandl.

Slaba susținere a lui Liviu Voiculescu în partid s-a manifestat și la reuniunea regională a organizaţiilor liberale din Oltenia, organizată, în septembrie, la Râmnicu Vâlcea, unde doar un primar l-a însoțit, și acesta plecând de la dezbateri înainte de final.

PNL Olt se confruntă, sub mandatul de președinte al lui Liviu Voiculescu, cu multe plecări din partid, inclusiv membri marcați ai filialei alegând să părăsească partidul. Astfel, discursul pe care Voiculescu l-a avut la conferința de alegeri, când s-a ales cu funcția de președinte, nu a avut nici un fel de urmări. Din contra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here