Gabriela Firea a povestit cum i-au fost prezentate șefului PSD rezultate schimbate ale sondajelor: Colegul nostru, care ştie ce caracter are Dragnea, a spus ”nu pot să mă duc cu aşa ceva” şi a modificat în calculator

Sursa foto: digi24.ro

Gabriela Firea a declarat că Liviu Dragnea minte atunci când afirmă public că nu vrea să candideze la președinție. Aceasta a mai precizat că șefului PSD îi sunt prezentate rezultate modificate ale sondajelor de opinie și că ea însăși a asistat la un astfel de episod.

”În cercuri mai restrânse spunea: ”Eu vreau să candidez şi voi candida cu sprijinul partidului”, chiar dacă în public afirma că nu este interesat sau că nu s-a decis şi că va veni momentul când va spune ş.a.m.d., anumite eschive în declaraţiile publice. Dar nouă ne spunea foarte clar care este traseul, care este parcursul politic creionat de domnia sa.

A fost recent un sondaj realizat în care pe primul loc la încrederea publicului din România, nu din Bucureşti, eram eu, pe locul doi, domnul Iohannis, pe locul trei, domnul Tăriceanu. Mai erau câteva persoane şi mult mai jos domnul Dragnea. Colegul nostru de partid, care ştie ce caracter are domnul Dragnea, suspicios şi supărăcios, a spus ”nu pot să mă duc în faţa domnului preşedinte cu aşa ceva” şi a modificat în calculator. Pe mine m-au scos de tot, l-au lăsat pe primul loc pe domnul Iohannis, pe locul doi l-au urcat pe domnul Dragnea, deşi nu era adevărat, l-au coborât pe domnul Tăriceanu ş.a.m.d.”, a relatat Gabriela Firea la RTV.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here