Accident cumplit, cu 10 victime după ce un maxi taxi a lovit în plin un autoturism/ FOTO

Un accident rutier în care au fost implicate un maxi taxi şi un autoturism, în care se aflau 10 persoane, s-a produs duminică pe Drumul Naţional 15, între localităţile Periş şi Petelea, două persoane ajungând la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, Emanuela Rugină, a precizat că şoferul unui microbuz a depăşit marcajul longitudinal continuu şi a lovit un autoturism care efectua un viraj la stânga.

„Ambii conducători auto au fost transportaţi la spital, iar alte două persoane din microbuz primesc îngrijiri la faţa locului. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Emanuela Rugină.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a anunţat că în urma accidentului două persoane au fost transportate la UPU SMURD Târgu Mureş, una din maxi taxi şi una din autoturism, şi că celelalte persoane refuză transportul la spital.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe DN 15 între Periş şi Petelea, traficul rutier fiind deviat un timp prin localitatea Petelea.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here