Florin Iordache recidivează: Un nou gest obscen în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, ar fi făcut un nou gest obscen, de această dată în şedinţa Biroului Permanent al Camerei. Informaţia a fost lansată de deputatul USR Iulian Bulai, citat de stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, Iordache se certa cu Raluca Turcan, după votul pe tema solciitării de revocare a lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, când a făcut din nou gestul cu degetul mijlociu, de săptămâna trecută.

În replică, reprezentanţii puterii susţin că Iordache mânca o plăcintă, iar degetul ridicat nu avea legătură cu vreo intenţie de a face un gest obscen.

Florin Iordache s-a ales cu plângere penală pentru gesturile obscene pe care le-a făcut în Parlamentul României. Asociația Voci pentru Democrație şi Justiţie a depus o reclamaţie la Poliție în acest sens. Membrii acesteia sunt de părere că Parlamentul nu ar trebui să fie altceva decât un spațiu de dezbatere pentru legi şi polici publice în favoarea românilor.

Reacţiile vin după ce deputatul PSD Florin Iordache, președintele Comisiei speciale pentru legile justiției și vicepreședinte al Camerei Deputaților, a făcut, miercurea trecută, un gest obscen către opoziție chiar în plenul forului legislativ. S-a întâmplat după un discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au adus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here