FOTO/Accident cu 11 persoane implicate la ieșire din Slatina spre Brebeni. Două victime au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc în această dimineață la ieșirea din Slatina spre Brebeni, în eveniment fiind implicate un microbuz cu 10 persoane și un autoturism în care se afla doar șoferul. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, două persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și o echipă de la Serviciul Județean de Ambulanță.

„Pompierii SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în această dimineață pe Drumul Județean 546, la ieșirea din municipiul Slatina spre Brebeni, la un accident rutier. În accident au fost implicate un microbuz, în care se aflau zece persoane și un autoturism, în care se afla numai șoferul”, a declarat Alin Băsășteanu.

O pasageră din microbuz, în vârstă de 16 ani, din localitatea Beciu, județul Teleorman, s-a ales cu traumatism la umărul drept și dureri în zona mandibulei. Ea a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la UPU Slatina.

Tot la Spitalul din Slatina a fost transportat și șoferul autoturismului, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Coteana, cu traumatism cranio-cerebral și dureri la coloana cervicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here