Lovitură pentru Dragnea: Președintele Iohannis nu l-a revocat pe Paul Stănescu

Președintele României, Klaus Iohannis, a refuzat să îl remanieze pe Paul Stănescu din funcțiile deținute în guvern, aceea de vicepremier și de ministru al Dezvoltării Regionale.

Șeful statului a anunțat că nu îl acceptă pe Ilan Laufer, propus și votat de Comitetul Executiv Național al PSD, să preia postul de ministru al Dezvoltării Regionale și de pe cel de vicepremier, neacceptând, astfel, remanierea ministrului în funcție Paul Stănescu.

De asemenea, președintele României o refuză și pe Lia Olguța Vasilescu, pe care Dragnea o vrea ministru al Transporturilor, păstrândul în funcție pe Lucian Șova. Liei Olguța Vasilescu i-a fost acceptată, pe de altă parte, remanierea de la Ministerul Muncii.

„Celelalte două propuneri le consider nepotrivite si vor fi refuzate”, a declarat Klaus Iohannis.

Ceilalți șase miniștri noi au fost acceptați de președintele României vor depune jurământul astăzi, la ora 15.30, la Palatul Cotroceni.

Portofoliul de ministru al Muncii îi revine lui Marius Budăi. Nicula Bădălău va prelua postul de ministru al Economiei, unde îl înlocuiește pe „celebrul” Dănuț Andrușcă, Alexandru Petrescu preia locul lui Bogdan Cojocaru la Ministerul Comunicațiilor, Daniel Breaz îl înlocuiește la Ministerul Culturii pe actorul George Ivașcu, iar Bogdan Matei va fi noul ministru al Tineretului și Sportului, în locul Ioanei Brad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here