Primeşti pe loc 10 000$ dacă te muţi în acest oraş: Fii primul care află condiţiile

Sursa foto: b1.ro

Ai cel puţin 18 ani şi lucrezi pentru o companie care îţi permite să îţi efectuezi munca la distanţă? Felicitări! Ai acum şansa să primeşti 10.000 de dolari pentru a te muta în al doilea cel mai mare oraş din Oklahoma (SUA)!

Metropola Tulsa urmărește să atragă noi rezidenți oferind celor care lucrează de la distanță și antreprenorilor 10.000 de dolari pentru a se muta acolo. Dacă aceștia sunt de acord să rămână timp de cel puțin un an, muncitorii vor primi subvenții pentru plata chiriei și burse, informează The Washington Post.

Inițiativa de la Tulsa este ultimul efort de a convinge oamenii să se mute în orașe mai mici. Programele au bugete de mii de dolari, direcționați către stimulente de natură financiară. Finanțatorii speră să atragă lucrători care altfel s-ar stabili în zonele metropolitane importante. De la criza financiară, orașele cele mai prospere ale țării au devenit și mai importante din punct de vedere economic. Conform unui raport al instituției Brookings privind inegalitățile economice, dezvoltarea tehnologiei informației a recompensat zonele deja dezvoltate.

Programul Dubbed Tulsa Remote este sponsorizat de Fundația George Kaiser Family Foundation, al cărei site web pentru inițiativă a primit mai mult de 6.000 de aplicații de la începutul acestei luni, a declarat Ken Levit, directorul executiv al GKFF.

Pentru a fi eligibili pentru programul Tulsa Remote, solicitanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani și să lucreze cu o companie care să le permită să lucreze de la distanță. Antreprenorii care nu locuiesc în zona Tulsa pot, de asemenea, să aplice. Pachetul total de 10.000 de dolari, care se întinde pe parcursul unui an, acoperă 2.500 dolari pentru cheltuieli de mutare, plăți lunare de 500 USD pentru a acoperi chiria și 1.500 dolari după ce locuiesc în Tulsa timp de un an, potrivit lui Levit.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here