INEDIT! Un jandarm și-a cerut iubita în căsătorie la finalul ceremoniilor dedicate Centenarului

Sursa foto: b1.ro

Un jandarm și-a cerut iubita în căsătorie la finalul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale și Centenarului Marii Uniri de la Miercurea Ciuc, stârnind aplauzele tuturor celor prezenți. Cei doi sunt angajați ai Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Harghita, relatează Agerpres.

După ce s-a încheiat ceremonia depunerii de coroane, în fața Monumentului Ostașului Necunoscut, sergentul major Marian Munteanu și-a chemat iubita, sergentul major Anișoara Arotăriței, care stătea alături de plutonul ei pregătită pentru defilare, și i-a oferit inelul de logodnă.

Marian Munteanu susține că a ales această zi pentru a-și cere iubita în căsătorie pentru că, fiind militari, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al celebrării Centenarului Marii Uniri.

„Astăzi, în ziua Centenarului, în inima de gheață a României îți mulțumesc pentru că ai fost alături de mine, pentru momentele frumoase petrecute împreună, pentru că mereu mă faci să zâmbesc și pentru că alături de tine totul este mai frumos. Aș vrea ca iubirea noastră să fie un exemplu de loialitate și dăruire. Te iubesc!”, i-a spus jandarmul iubitei sale.

La rândul ei, Anișoara Arotăriței i-a răspuns „Da”, fără nicio ezitare, și a mărturisit că nu se aștepta la această surpriză, într-o zi atât de specială pentru țara noastră.

Colonelul Dan Iamandi, comandantul IJJ Harghita, a recunoscut că a fost complicele acestui moment și a spus că, dacă i se va cere, va fi și nașul fericitului cuplu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here