Victor Ponta aruncă BOMBA! Cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019

Victor Ponta, fost premier și actual președinte al partidului Pro România, a anunțat cine va fi candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

„De la PSD tot timpul a candidat la funcția de președinte, că a vrut sau nu, liderul partidului. Eu nu cred că va candida altcineva”, a spus Victor Ponta, într-o intervenție televizată la România TV.

Așadar, fostul prim-ministru consideră că Liviu Dragnea, actualmente președinte PSD, va fi candidatul social-democraților pentru alegerile de la anul, fie că dorește, fie că nu.

„Eu nu cred că domnul Liviu Dragnea ajunge în finală. Nu cred că Cioloș este o variantă bună pentru funcția de președinte. Nu l-aș vota pe domnul Cioloș. În mod normal Klaus Iohannis ar trebui să intre în turul doi cu candidatul PSD, oricare ar fi acela. Dar fiind vorba de Dragnea eu nu-i dau șanse în turul doi.  Eu îl voi vota candidatul PRO România, pe care eu îl știu.  PSD avea un singur candidat care putea intra în turul doi: pe Gabriela Firea. După toate scandalurile din ultima perioadă mă îndoiesc că va fi candidatul PSD. Un alt candidat cu șanse era Călin Popescu Tăriceanu”, a afirmat Victor Ponta, atunci când a fost întrebat pe cine ar prefera dintre Liviu Dragnea și Dacian Cioloș, într-un scenariu ipotetic privind turul al doilea de scrutin.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here