Adrian Țuțuianu continuă RĂZBOIUL cu Liviu Dragnea: Contestă completuri de judecători, în speranța că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar

Fostul social-democrat Adrian Țuțuianu a anunțat că a contestat în justiție excluderea sa din PSD, iar cauza a fost strămutată de la Tribunalul Dâmbovița pentru că, spune Țuțuianu, s-a considerat că din cauza calității sale de senator, imparțialitatea judecătorilor ar putea fi afectată. 

”Așa cum am anunțat public, am contestat în justiție decizia abuzivă de excludere din PSD.

Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanța a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanță, din cauza calității mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influența imparțialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmbovița.

Dacă aș merge pe aceeași logică, aș înclina să consider că nicio instanță din România nu ar putea soluționa cauza, pentru că Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână și contestă completele de judecători, în speranța că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înțelegeți îngrijorarea.

Ca urmare, deja am calitatea de parte (reclamant sau pârât) în trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dâmbovița sau al Curții de Apel Ploiești:
1. 13.12.2018 – strămutarea cauzei
2. 17.12.2018 – cerere de ordonanță președințială
3. Cererea în anularea hotărârii CEX Național al PSD se află în procedură de regularizare, urmând să primesc termen.

#PSDemocratic
#pânălacapăt”, a scris Adrian Țuțuianu, sâmbătă, pe Facebook.

Adrian Țuțuianu a fost exclus din PSD la începutul lunii noiembrie, alături de Marian Neacșu. Încă de atunci, cei doi au anunțat că vor contesta în instanță decizia luată în Comitetul Executiv Național al PSD.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here