Imagini TERIFIANTE de la accidentul în care cinci tineri au murit STRIVIȚI sub un TIR!

Imagini terifiante de la accidentul în care cinci tineri au murit în chinuri groaznice, striviți în mașina în care se aflau și care a intrat sunt un TIR.

Teribilul accident s-a produs la Vadu Moldovei, în Județul Suceava, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineața, scrie observator.tv. Echipele de intervenție au fost alertate că o mașină a fost strivită de un TIR, în apropierea comunei Vadu Moldovei din județul Suceava.

La fața locului au intervenit pompierii din Fălticeni cu o ambulanță SMURD și cu o autospecială de descarcerare. Două echipaje de la serviciul de ambulanță, de asemenea, au intervenit.

Salvatorii au găsit însă un peisaj teribil la locul accidentului. Mașina în care se aflau 5 oameni a fost complet strivită de TIR-ul care era înmatriculat în Turcia. Nimeni dintre cei 5 aflați în automobil nu a supraviețuit.

“Un autoturism a intrat sub un autotren în comuna Vadu Moldovei. La faţa locului au fost găsite cinci victime, încarcerate şi din neferericire, toate sunt decedate.

La faţa locului au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD, şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, scire mediafax.ro.

În acest caz, Inspectoratul de Poliție Suceava a declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul și cine este vinovat de producerea acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here