Zi importantă în Parlament: Liderii PSD se strâng în şedinţă pentru a stabili strategia partidului în faţa atacurilor lansate de opoziţie

Sursa foto: b1.ro

Liderii PSD se reunesc luni de la ora 14 la Parlament într-o şedinţă de Comitet Executiv Naţional care are ca rol stabilirea strategiei pentru finalul de an în care atacurile opoziţiei sunt tot pe fondul unei majorităţi tot mai fragile. 

Această majoritate a fost deja testată la Camera Deputaţilor printr-o cerere de revocare a lui Liviu Dragnea de la conducere care a fost oprită abia după mult scandal în plen.

Opoziţia urmează în cel mai scurt timp să depună şi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă, iar PSD alături de ALDE trebuie să strângă rândurile pentru a se asigură că nu pierd guvernarea.

Pe ordinea de zi oficială a ședinței ce va începe la ora 14.00, la Palatul Parlamentului, figurează proiectul de buget pe anul viitor dar și prezentarea rezultatelor vizitei efectuate de premierul Viorica Dăncilă la Bruxelles.

Un alt subiect ce ar putea fi discutat în CEx este refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a numi drept miniştrii propunerile PSD pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării. După ce executivul a sesizat CCR pentru că Iohannis tot amâna decizia, preşedintelui a anunţat că va aştepta decizia CCR înainte de a acţiona.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here