Tragedie în Olt: Un bărbat găsit de pompieri în stare de inconștiență a MURIT. Ce s-a întâmplat în locuința sa/ VIDEO

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Vâlcele a murit după ce în locuința sa a izbucnit un incendiu. El a fost găsit în stare de inconștiență de echipajele medicale care, în ciuda eforturilor de a-l readuce la viață, a fost declarat decedat.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție și un echipaj SMURD.

„La fața locului s-a deplasat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. La sosirea echipajelor, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, fiind începute imediat manevrele de resuscitare. Au fost executate manevre aproximativ 50 de minute, fără rezultat favorabil, bărbatul fiind declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Concomitent cu acțiunile echipajului medical, pompierii au executat o recunoaștere și au constatat faptul că în bucătăria locuinței s-a produs un incendiu.

„În urma incendiului au ars materiale textile, mobilier și obiecte electrocasnice. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un cuptor electric lăsat în funcțiune, nesupravegheat”, a mai precizat Băsășteanu.

Până să intervină pompierii, incendiul s-a stins de la sine.

Cel mai probabil, bărbatul a murit intoxicat cu fum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here