Casa unor tineri din Olt, DISTRUSĂ în plină iarnă de un incendiu DEVASTATOR/ FOTO+VIDEO

Un incendiu puternic izbucnit luni seară a distrus locuința a doi tineri din comuna Movileni, satul Bacea. Pompierii s-au luptat cu flăcările circa două ore pentru stingerea flăcărilor. Din păcate, locuința a fost distrusă în mare parte. 

Cele două persoane care locuiau în casă, un bărbat de circa 30 de ani și fata cu care locuiește, de 28 de ani, au fost scoși la timp de localnicii care au sărit în ajutorul lor, în frunte cu primarul comunei.

Pompierii din Slatina au ajuns în timpul cel mai scurt posibil cu două autospeciale de stingere și au făcut eforturi mari să stingă incendiul.

La fața locului au ajuns și un echipaj SMURD, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Movileni.

„Acoperișul unei locuințe, pe circa 40 de metri pătrați și bunurile din două încăperi au ars în urma unui incendiu izbucnit, în această seară, la o locuință din comuna Movileni, satul Bacea. Pentru lichidarea incendiului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere. La fața locului s-au deplasat și un echipaj SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Movileni.

Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ două ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cu tot efortul depus de salvatori, au ars acoperișul casei pe circa 40 de metri pătrați, mobilier, textile, electronice și electrocasnice.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric produs de un frigider lăsat sub tensiune, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here