Deszăpezire cu toate forțele în teren pe străzile Slatinei/ FOTO

Primăria Slatina acționează de duminică, de la ora 16.00, cu toate efectivele, atât de la Salubris, cât și de la Dezvoltare Urbană pentru desăpezirea căilor de acces.

„Avem 22 de utilaje în tot orașul. S-a acționat cu precădere pe tot ce înseamnă arterele municipiului, cu mai multă insistență pe partea de pantă, să nu apară probleme.

Avem o cantitate de 60 de tone de sare plus nisip care s-a dat prin oraș. Cu clorură nu se acționează pentru că nu avem temperaturi foarte scăzute. Avem un număr de 110 oameni de la Dezvoltare Urbană care acționează pe trotuare și în zona școlilor. Cei de la Salubris tot în zona trotuarelor și a instituțiilor. Toate efectivele sunt în teren”, a declarat Claudiu Stăncioiu, viceprimarul Slatinei.

Autoritățile locale sunt însă îngrijorate de zăpada de pe pomi, care s-ar putea rupe și cădea peste autoturismele parcate sau, mai rău, peste oameni. 

Luni dimineață, proprietarii a două dintre autoturismele parcate pe strada Plopilor din Slatina și-au găsit mașinile distruse de un copac căzut sub greutatea zăpezii.

Tot luni, un copac a căzut peste un autoturism parcat pe strada Păcii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here