Drama de pomină a unei familii din Olt se transformă în miracol de Crăciun. Haideți să fim părtași și noi/ FOTO

Pentru soții Negrilă din comuna Brastavățu și cele trei fetițe ale lor, de un an și jumătate, șase ani și nouă ani, noaptea de 6 noiembrie a adus o dramă care i-a dărâmat, pentru că în acea noapte și-au pierdut întreaga agoniseală. În plină iarnă și în prag de Sărbători, acoperișul casei lor a fost distrus de un incendiu puternic. Drama pare însă că va fi transformată în miracol de Crăciun, grație semenilor cărora le pasă de năpasta lor.

Oameni cu suflet mare, preocupați permanent de ceea ce se întâmplă cu cetățenii în slujba cărora își desfășoară activitatea, pompierii din județul Olt au demarat o campanie de strângere de fonduri, pentru a ajuta familia Negrilă să își refacă locuința. În plus, localnicii nu au rămas indiferenți la durerea acestei familii și au pus umărul la refacerea acoperișului distrus de flăcări, astfel că soții Negrilă și copiii lor au revenit, recent, în locuință (măcar că nu pot locui decât într-o cameră), după ce o lună au locuit pe la rude.

Miercuri, ei au fost vizitați și de ajutoarele lui Moș Crăciun, roluri căzute în sarcina acelorași minunați pompieri.

„Astăzi i-am cunoscut pe cei șase membri ai familiei Negrilă, dar și pe bunicul acestora, în vârstă de 80 de ani, care locuia tot în casa distrusă de incendiu.

Pe Viorel Negrilă, tatăl celor trei fetițe, l-am găsit pe șantier, lucra la casa din care au mai rămas doar pereții și al cărei acoperiș a fost refăcut cu sprijinul cetățenilor sensibilizați de acest caz.

Moș Crăciun le-a adus celor trei fetițe cadouri, dar nici părinții fetițelor și bunicul acestora nu au fost uitați de Moșul”, a spus sublocotenentul Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.

Până acum, Viorel Negrilă a făcut ce a putut face cu sprijinul semenilor, dar mai este nevoie de multe, de obiecte electrice, electronice, parchet, mobilă, materiale pentru refacerea pereților etc.

Cei care vor să ajute această familie greu încercată pot dona sume de bani în contul RO21BRDE290SV73043522900, deschis la BRD – Groupe Societe Generale, Sucursala Slatina, pe numele Negrilă Viorel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here