De Sărbători, polițiștii din Olt au aprins bucuria în sufletele mai multor familii nevoiașe/ FOTO+VIDEO

În pragul sărbătorilor de iarnă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și-au îndreptat atenția către câteva familii cu posibilități financiare reduse, încercând să aducă un pic de bucurie în sufletele unor oameni cu care soarta a fost mai vitregă.

Polițiștii rutieri au ajuns, joi, la trei familii din comunele Brebeni, Milcov și la biserica din Ipotești, unde au oferit cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, dar și alimente, articole vestimentare și obiecte casnice, care să aducă o rază de speranță celor mai puțini norocoși. De fapt, nu ei au oferit toate acestea, ci Moșul, pe care oamenii legii doar l-au ajutat.

Printre cei care s-au bucurat de micile daruri oferite de polițiști s-a aflat și o familie din Milcov, cu patru copii, căreia, în cursul anului trecut, i-a ars casa.

De asemenea, polițiștii au ajuns și la o bătrână, tot din Milcov, care locuiește singură, oferindu-i pachete cu produse alimentare și articole vestimentare care să îi facă sărbătorile de iarnă mai călduroase.

„Sperăm că, prin această acțiune, polițiștii au adus în casele acestor familii o sclipire din magia Crăciunului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În această săptămână, zeci de colindători au trecut pragul sediilor Inspectoratului de Poliție Județean Olt, polițiilor municipale și orășenești, atmosfera Crăciunului făcându-se simțită în inimile polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here