Descinderi de amploare ale polițiștilor în trei localități din Olt, la evazioniști/ Mascații au lovit în plin! Iată ce au găsit/ FOTO

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi și luptătorii SAS au efectuat, joi, mai multe percheziții domiciliare la locuințele unor persoane din Olt, bănuite de contrabandă cu țigarete și de unde au fost ridicate mii de pachete cu țigarete, dar și sume importante de bani, lei și euro.

Este vorba de cinci percheziții la domiciliile unor persoane din Rusănești, Tia Mare și Brastavățu, de unde oamenii legii au ridicat mii de pachete cu țigarete de contrabandă, dar și pachete cu pocnitori.

„În urma perchezițiilor efectuate pe raza comunelor Rusănești, Tia Mare și Brastavățu, polițiștii au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor 4.756 de pachete de țigarete, diverse mărci, fără a avea aplicate timbru de marcaj fiscal, și cantitatea de 35 kg de obiecte de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice”, a declarat purtătorul de cuvânt Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Totodată, a fost indisponibilizată suma de 121.900 de lei și 3.100 euro.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here