Între Crăciun și Anul Nou, un deputat de Olt aruncă un BLESTEM incredibil asupra lui Dragnea și Dăncilă

Sursa foto: b1.ro

La patru zile după Crăciun și cu două zile înaintea Anului Nou, deputatul de Olt Gigel Știrbu, vicepreședinte al PNL, aruncă un blestem incredibil asupra liderului PSD, Liviu Dragnea, dar și asupra premierului Viorica Dăncilă. 

Știrbu i-a blestemat pe Liviu Dragnea și pe Viorica Dăncilă să li se ardă sarmalele și să nu li se prindă piftiile pe care le vor pregăti pentru petrecerea de Revelion. Parlamentarul liberal a postat un text pe pagina sa de socializare în care îi acuză pe cei doi că, în anul în care românii au sărbătorit 100 de ani de la Marea Unire, țara se află într-un regres evident.

Redăm integral textul postat de Gigel Știrbu:

„Să vi se ardă sarmalele și să nu vi se închege piftia, domnule Dragnea și doamnă Dăncilă!

Anul 2018 trebuia să fie anul în care toți românii sărbătoreau 100 de ani de România Mare! O Românie care și-a început modernizarea pe vremea lui Ferdinand și a Brătienilor și care astăzi, “datorită eminențelor cenușii” din Teleorman este într-un regres evident.

În Anul Centenar, românii așteptau un eveniment grandios care să ne aducă aminte tuturor de Marea Unire. Ce ne-a livrat Ministerul Culturii? Absolut nimic! Festivitățile de 1 Decembrie au fost unele formale, similare cu cele organizate în fiecare an.
Guvernul Dăncilă, condus din umbră de Dragnea și-a bătut joc de Centenarul românilor și mai mult decât atât, au făcut de râs România în fața partenerilor europeni prin forțarea prin OUG a amnistiei și grațierii.

În loc să tureze motoarele pentru modernizarea României, de când a câștigat alegerile generale din 2016, PSD nu s-a ocupat decât să ticluiască planuri ca să-și scape penalii din fruntea partidului de pușcărie.

Să nu credeți că românii nu vă vor taxa pentru că le-ați distrus țara, domnilor guvernanți! Uitați-va atent în sondaje domnilor PSD-iști, dar nu în cele comandate de Codrin Ștefănescu pentru a-l umfla pe liderul suprem de Teleorman, ci în cele reale, în cele care vă arată clar că ați pierdut încrederea românilor!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here