Patru români au primit o AMENDĂ FABULOASĂ în Italia pentru că au tăiat porcul

Sursa foto: b1.ro

Patru români stabiliţi în Italia regretă şi plătesc enorm financiar si moral pentru că au respectat tradiţia Ignatului într-o ţară care interzice sacrificarea porcilor în mod violent şi mai ales în curţile oamenilor! O amendă fabuloasă de 150.000 de euro ar putea primi concetăţenii noştri pentru că au vrut şorici proaspăt conform tradiţiilor româneşti. Mai grav de atât este că ei sunt ameninţaţi şi cu închisoarea pentru gestul lor nesăbuit.

Cei patru români au fost prinşi pe cand tăiau porcul întro curte din localitatea Anzio, potrivit publicatiei Il Messagero.

Vecinii au chemat rapid carabinerii îngroziţi de strigătele animalului sacrificat la doi pași de casele lor, asa cum nu mai auziseră vreodată.

Porcul guiţa disperat, iar italienii s-au speriat de moarte. Când au ajuns în curtea închiriată de români, poliţiştii italieni au găsit porcul gata sacrificat, pârlit şi pregătit de tranşat.

Acuzațiile la adresa celor patru români sunt şi multe, şi foarte grave pentru o țară europeană. De la tratamente sălbatice şi suferinţe inutile provocate animalelor, la lipsa igienei în zona unde a fost tranşat porcul. Anchetatorii au stabilit, deja, că porcul nu a fost asomat înainte de a fi sacrificat şi a murit în chinuri groaznice.

Românii noștri şi prietenul lor italian care i-a ajutat de Ignat vor fi trimiși direct în sala de judecată.

În Italia, pedeapsa pentru faptele lor este între șase luni şi un an după gratii și o amendă de 150.000 de euro.

Bărbații judecați acum după legile Romei au între 35 şi 40 de ani.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here