Loteria Română, acuzată că a ÎNȘELAT toți jucătorii la finalul lui 2018. Se fac liste în fiecare oraș pentru proces

Loteria Române este acuzată de inducerea în eroare a românilor după ce la tragerea specială din 31 decembrie au dublat preţul variantelor de joc, pe motiv că va fi extragere dublă, dar în realitate a fost doar una.

Cei care au jucat la extragerea de la finalul lui 2018 s-au mobilizat au invadat pagina de Facebook a Loteriei unde au lăsat numeroase comentarii în care îşi manifestă nemulţumirea, iar.

“A fost ultima oara cand am jucat la loterie…asa ar trebui sa faca fiecare,sa nu va mai faca voua vanzare hotilor…de ani intregi extragere dubla si acum a-ti dat-o de gard…”, a anunţat un jucător.

“Si de ce trebuia dublu platit daca nu a fost extragere dubla??cum puteti mintii oamenii in halul asta??banii cine ne da inapoi?”, intreaba o femeie.

Unii dintrei ei chiar au luat iniţiativă şi au anunţat că vor sesiza atât Protecţia Consumatorului, dar vor face şi acţiuni în instanţă pentru că au fost păcăliţi.

“Se vor face liste în fiecare oraș (intilnirea la centrele loteriei) și în instanță cu ei. Nu aruncați biletele!”, afirmă un bărbat.

“M-ati pacalit. Aceasta este chiar LOTERIE. Am cumparat 9 bilete in valoare de 135 lei din care unul este castigator (30 lei).Va trimit toate biletele si pe cel castigator si cer reimbursarea sumei de135 lei. In caz contar sunt obligat sa va dau in judecata pentru insalaciune si dezinformare.. Ve rog raspuns cat mai repede”, este un alt mesaj.

“Hoților. Toti cei care am fost păcăliți trebuie sa facem reclamatie la OPC . Eu am fost informată că va fi extragere dubla. Azi am făcut reclamatie. Nu va rămâne asa, nu ne puteti fura pe fata”, anunţă un jucător nemulţumit.

Oficialii companiei aflate în subordinea Ministerului de Finanțe au susținut, însă, că banii încasaţi în plus au fost folosiţi pentru suplimentarea fondurilor de premiere, conform Newsweek. Acest lucru nu a fost anunțat înainte de extragere, prin intermediul materialelor de promovare a extragerii speciale de Anul Nou.

Din contră, pe pliantele care anunțau „tragerile speciale de Anul Nou”, Loteria Română a anunțat că ”se vor efectua două trageri, tragerea principală și tragerea suplimentară, iar fiecare bilet jucat va participa la ambele trageri”.

Sursa: b1.ro

1 COMENTARIU

  1. Doresc sa ma alatur si eu celor care pornesc actiuni in instanta impotriva Loteriei( Bucuresti) ,fiind unul din cei inselati la extragerea din 31 decembrie 2019. Rog un nr telefon, email pentru inscriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here