Un discurs al solistului trupei Taxi a devenit viral: Ce a spus Dan Teodorescu despre PSD, Dragnea şi Dăncilă

Un discurs susţinut de solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, în timpul unui concert susţinut la o berărie din Bucureşti a devenit imediat viral în mediul online.

Teodorescu a fost extrem de viral la adresa celor mai marcanţi membri PSD aflaţi la putere şi nu a ezitat să le adreseze cuvinte dure pentru că aceştia au furat banii, speranţele şi visele românilor.

”Futu-ți morții mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuțiile de la angajat la angajator și să spui că o să fie bine? (…) Noi suntem aici datorită lui f..i! Părinții noștri s-au fu…t și asta este foarte bine. Partea proastă este că și părinții altora s-au fu..t și uite așa au apărut Liviu Dragnea, Șerban Nicolae, Lia Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Dănuț Andrușcă Doamne ferește, Petre Daea Doamne ferește de două ori, Viorica Dăncilă Doamne ferește întruna, în continuu practic. Și cu asta vreau să închei, dar vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe f..i, pentru că ăla va fi doar începutul și vom fi sfârșiți. Într-o bună zi îl vom pierde și pe m…e, iar într-o țară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe m..e. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele speranțele și doar atât mai avem să le dăm.”, este doar un fragment din discursul lui Dan Teodorescu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here