A încercat să o jefuiască, însă nu știa că e luptătoare UFC. Ce a putut să pățească bărbatul

Sursa foto: digisport.ro

Una dintre vedetele circuitului UFC, Polyana Viana, l-a bătut măr pe un bărbat care a încercat să o jefuiască sâmbătă, în Rio de Janeiro.

Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei locale 20.00, în faţa complexului de apartamente din Jacarepagua, unde luptătoarea din Brazilia aştepta o maşină comandată pe aplicaţia Uber.

Polyana Viana e explicat ce s-a întâmplat la Rio de Janeiro

S-a aşezat lângă mine, m-a întrebat cât e ceasul, i-am spus, însă am văzut că nu vrea să plece. Am vrut să-mi mut telefonul, însă el mi-a spus: <Dă-mi telefonul. Nu încerca să reacţionezi, pentru că am o armă>. Era prea aproape de mine şi m-am gândit că, dacă este o armă, nu va avea timp să o scoată. Aşa că l-am lovit de două ori cu mâinile şi o dată cu piciorul, el a căzut şi i-am spus: <Acum aşteptăm poliţia>„, a povestit evenimentele Polyana Viana (26 de ani) pentru mmajunkie.com.

Viana are zece victorii (patru prin KO) şi două înfrângeri în cariera din artele marţiale mixte. Brazilianca nu are nicio problemă după incidentul de sâmbătă, însă cel care a încercat să o jefuiască este tumefiat după loviturile încasate de la luptătoarea UFC.

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here