Accident în Olt, pe DN 65, în zona Pădurii Saru/ Un bărbat a ajuns la spital/ FOTO

Un nou accident a avut loc, marți, pe DN 65, în zona Pădurii Saru, unde, în urma coliziunii dintre ele, două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile. Un bărbat a fost transportat la spital în urma rănilor suferite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, coliziunea dintre cele două autoturisme a avut loc după ce unul dintre șoferii implicați au pierdut controlul asupra direcției de mers.

„Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la față locului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului. Din primele verificări a reieșit faptul că un conducător auto, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 65, (zona Saru) pe banda a doua, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune laterală cu un autoturism care se deplasa pe banda I de mers”, a declarat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile. Un bărbat care a suferit răni a fost transportat cu ambulanța SMURD la spitalul din Slatina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here