Un parlamentar a fost BĂTUT CU BESTIALITATE de agresori mascați! Atacul l-a lăsat pe demnitar inconștient, cu chipul umflat și plin de sânge/ Imagine TERIBILĂ

Frank Magnitz, un deputat și lider local al partidului de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost rănit grav într-un atac „motivat politic” comis de mai multe persoane la Bremen, în nordul Germaniei, potrivit declarațiilor făcute de autorități și de membrii formațiunii, relatează AFP preluat de Agerpres.

„Ţinând cont de funcţia victimei, noi credem că este vorba despre un act motivat politic”, a declarat poliţia, scrie sursa citată.

Autoritățile din Bremen susțin că atacul a avut loc luni după amiază, chiar în centrul orașului.

„L-au lovit cu o bâtă de lemn până când a leşinat şi apoi l-au lovit cu picioarele”, a afirmat formațiunea AfD, care susține că deputatul a fost atacat de trei persoane, care purtau măști.

Ba mai mult, partidul parlamentar de extremă-dreapta a publicat o fotografie cu Frank Magnitz în stare de inconștiență pe patul de spital, cu chipul umflat și de sânge, având o tăietură lungă și adâncă pe frunte. Aceeași formațiune a mai adăugat că demnitarul german a fost salvat de o persoană, care i-a sărit în ajutor și a pus capăt agresiunii.
În acest context, notează aceeași sursă, Jorg Meuthen, unul dintre liderii AfD, i-a acuzat pe agresori că l-au lovit pe deputat până când acesta era să moară și s-a declarat „bulversat” de acest incident.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here