Zmărăndescu TUNĂ ȘI FULGERĂ: În România se dau grade și centuri pe bandă rulantă, cum se dădeau permisele la Pitești; o țară coruptă de la primul până la ultimul om

Sursa foto: b1.ro

Cătălin Zmărăndescu, luptător și fostă gardă de corp a lui Gigi Becali, a avut un mesaj tranșant după decesul lui Tudor Simionov, canotorul român ucis într-un club de noapte din Londra, în noaptea de revelion, pe când păzea intrarea în club, relatează gsp.ro.

„Singurul lucru pe care pot să ți-l spun este că în România se dau grade și centuri și acreditări pe bandă rulantă, la fel cum se dădeau permisele la Pitești, înțelegi? Ăsta e singurul lucru pe care pot să-l spun eu despre România. În afară de faptul că România este o țară coruptă de la primul până la ultimul, în rest n-am ce să-ți spun, așa că… Atunci când trăiești într-un sistem corupt până-n măduva oaselor, totu-i corupt. Cam asta este!”, a spus fostul luptător pentru libertatea.ro, potrivit sursei citate.

Totodată, Zmărăndescu a mai precizat că nu-l cunoștea pe Simionov, dar a ținut să facă o paralelă cu activitățile întreprinse de el în Anglia.

„Nu pot să comentez despre situația lui Tudor Simionov, nu-l cunosc pe băiat. Eu am fost ca sportiv în Londra, cu sala mea, la mine a fost altceva, nu m-am băgat cu cluburi, cu altceva. Nu m-am băgat în lumea asta și mi-am văzut de ale mele. A fi gardă de corp e una, a fi paznic la club e altceva. Sincer. Om de ordine, nu paznic. Bodyguard este impropriu spus, este gardă de corp. Ei au fost agenți de ordine acolo, din ce îmi spui”, a spus Cătălin, potrivit aceleiași surse.

Nu în ultimul rând, publicația menționează că Zmărăndescu are în prezent o sală la Târgoviște, unde antrenează luptători și își împarte timpul între antrenamente și fiica lui Matilda, în vârstă de 7 luni.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here