DOLIU în sportul românesc! Federația Română de Fotbal a făcut anunțul cutremurător: Antrenorul echipei naționale s-a stins din viață

Întreaga echipă națională de futsal a României este în doliu, după anunțul că Valeriu Ioniță s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, relatează ciao.ro.

„În seara zilei de 8 ianuarie 2019, Valeriu Ioniță, fost arbitru și team manager al naționalei de futsal, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Născut pe 12 aprilie 1957, Valeriu Ioniță a fost arbitru de centru în perioada 1992-2002, bifând aproape 100 de partide în prima ligă. În ultimii ani a îndeplinit rolul de team manager al reprezentativei de futsal a României, alături de care a participat și la cel mai recent turneu final, EURO 2018, în Slovenia”, a fost mesajul Federației Române de Fotbal, potrivit sursei citate.

FRF amintește că, pe lângă calitatea de team manager, Valeriu Ioniță a ocupat mai multe funcții în zona futsalului din România.

„De asemenea, Valeriu Ioniță era delegat de joc al forului continental la fotbal în sală, fiind prezent la numeroase partide din competiții intercluburi și internaționale. Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Valeriu Ioniță la vârsta de 61 de ani și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați”, mai arată același mesaj.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here