Administratorul RCS-RDS, Ioan Bendei, și Dumitru Dragomir, condamnați la 4 ani de închisoare cu executare. Prima reacție a fostului șef al LPF: “Am mai fost condamnat la 12 ani și am scăpat”

Sursa foto: b1.ro

Tribunalul București i-a condamnat marți la 4 ani de închisoare cu executare pe administratorul RCS-RDS, Ioan Bendei, și pe fostul președinte al LPF Dumitru Dragomir la patru ani de închisoare cu executare în dosarul vânzării drepturilor de televizare ale meciurilor de fotbal din prima ligă. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

De asemenea, compania RCS-RDS a fost condamnată la o amendă penală de 1.250.000 de lei, în timp ce SC BODU SRL a fost amendată cu 1.350.000 de lei.

Tot la patru ani de închisoare a fost condamnat și Florin Bădiță, administratorul SC Bodu SRL, în timp ce fiul fostului președinte de la LPF, Bogdan Dragomir, și Alexandru Oprea, Mihai Dinei și Serghei Bulgac (toți trei cu funcții de conducere în RCS-RDS), a fost achitați în acest dosar.

“Eu am mai primit la tribunal 12 ani si am fost achitat pentru că nu a fost nicio probă. Așa e și acum, nu am nicio tangență cu procesul! Drepturile au fost vândute prin licitație publică televizată. Era firma fiului meu care a făcut contractul cu compania, dar asta nu mă disculpă pe mine. Băiatul meu nu are nicio vină, nici eu nu am nicio vină, o să vedeți la apel”, a fost prima reacție a lui Dumitru Dragomir oferită pentru B1TV în emisiunea “Se întâmplă acum”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here