Liviu Dragnea s-a întors din vacanță: Ședință de urgență, marți seară, în PSD

Liviu Dragnea s-a întors în țară din vacanța petrecută în Maldive alături de iubita sa, Irina Tănase, și imediat a și convocat o ședință de urgență în PSD. Surse citate de România Tv susțin că liderii PSD s-au reunit la Parlament, marți seară, în ședință în lipsa premierului Viorica Dăncilă și a mai multor miniști care sunt la Strasbourg.

Una din principalele crize pe care Liviu Dragnea trebuie să le rezolve este cea a refuzului repetat al președintelui Iohannis de a numi miniștrii pe care îi dorește PSD la Dezvoltare și Transporturi. De altfel, Lia Olguța Vasilescu, care a rămas fără loc în Guvern ca urmare a remanierii, a anunțat de luni seară că CCR va fi din nou sesizat pentru a tranșa conflictul dintre președinte și Guvern.

O altă temă va fi cea a plângerii pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis pe care Dragnea a anunțat-o la finalul lui 2018 în discursul din Consiliul Național al PSD.

Adoptarea bugetului pe 2019, întârziată până în luna februarie, va fi o altă temă la care PSD trebuie să găsească răspuns într-un termen cât mai scurt, cât și soarta ordonanțelor de urgență pe modificarea codurilor penale, cât și amnistia și grațierea.

Ședința de marți seară ar urma să fie continuată și miercuri alături de premier și restul miniștrilor.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here