Polițiștii au reluat, miercuri, căutările în cazul bărbatului despre care familia crede că a fost ucis și îngropat la groapa de gunoi a Slatinei

Polițiștii din Slatina au reluat, miercuri, căutările în cazul bărbatului despre care familia crede că a fost ucis și îngropat la groapa de gunoi a orașului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, oamenii legii folosesc și un câine dresat să caute cadavre.

Căutările au loc în cadrul unui dosar de dispariție întocmit încă de anul trecut, după ce familia a anunțat dispariția lui Gigel Crăciun, de 41 de ani. Curios este că Poliția a fost anunțată de dispariția acestuia la aproape două luni de la data dispariției.

Acum, familia susține că deține informații că omul ar fi fost ucis și îngropat în zona haldei de gunoi.

„Noi facem deocamdată verificări într-un dosar de dispariție. Familia a sesizat că persoana dată dispărută ar fi fost omorâtă și îngropată. Noi avem obligația să verificăm și această ipoteză. Persoana indicată de familie ca fiind autorul presupusei crime a fost audiată. Deocamdată nu putem vorbi de un dosar de crimă. În situația în care se va confirma această ipoteză, la fața locului vom trimite un procuror”, a declarat șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuța.

Presupusul criminal ar fi o persoană care și-ar face veacul la halda de gunoi, potrivit Realitatea Oltului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here