Corina Crețu, lovitură pentru PSD: Și-a anunțat candidatura pentru Parlamentul European din partea Pro România

Sursa foto: b1.ro

După nenumărate critici la dresa Guvernului PSD, Corina Crețu anunță că părăsește PSD.

Comisarul european pentru Dezvoltare Regională și-a anunțat candidatura pentru Parlamentul European din partea Pro România, partid condus de Victor Ponta.

Crețu a precizat că astfel se delimitează de actuala conducere a social-democraților, adică de Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

”Candidez pentru alegerile PE din partea Pro România care are un proiect ambițios de dezvoltare a României, cu oameni comepetenți și profesioniști. Am fost și rămân o social- democrată europeană convinsă și cred singura șansă de dezvoltare a României este în interiorul unei UE puternice și echitabile, unde ne trebuie aliați și prieteni. Și cred că această tactică de atac din partea noastră ne va costa pe toți. Cred că lumea cunoaște ce am făcut, tot ce am făcut a fost pentru România și români și îmi doresc să fac acest lucru și în continuare. Îi respect, în continuare, pe membrii PSD dar îi rog să înțeleagă că acceastă decizie a mea este o delimitare clară de actuala conducere a acestui partid care în ultimii ani a minimizat munca și eforturile noastre, a celor care am încercat să ajutăm România, culmnând cu atacuri și jigniri personale la adresa mea și a colegilor din CE”, a spus Crețu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here