Soțul Reginei Elisabeta a II-a, implicat într-un accident rutier

Sursa foto: digi24.ro

Prințul consort Philip a fost implicat, joi, într-un accident rutier care a avut loc lângă domeniul regal de la Sandringham.

În vârstă de 97 de ani, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a fost, din fericire, rănit. Acesta conducea un Range Rover, care s-a răsturnat în urma impactului cu un alt autoturism.

Două persoane aflate în cealaltă mașină au fost rănite ușor.

Potrivit BBC, mai mulți martori oculari l-au ajutat pe prințul Philip să iasă din autoturismul răsturnat. Era conștient, dar șocat de cele întâmplate, au povestit aceștia.

Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost consultat de un medic și, ulterior, s-a întors la reședința regală unde se afla încă din perioada sărbătorilor de iarnă.

Consortul suveranei britanice s-a retras oficial din viaţa publică în august 2017. El a suferit recent o operaţie la şold.

Regina şi Philip au împreună patru copii, opt nepoţi şi şase strănepoţi.

Elisabeta s-a căsătorit cu Philip Mountbatten, ofiţer în Marina Britanică, în catedrala Westminster din Londra pe 20 noiembrie 1947, în cadrul unei ceremonii spectaculoase, la care au participat numeroşi şefi de state şi reprezentanţi ai unor familii regale din lumea întreagă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here