Olguța Vasilescu, ieșire DURĂ: `Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiștii mă vor în groapă…`

Sursa foto: b1.ro

Klaus Iohannis a refuzat pentru a treia oară numirea lui Mircea Drăghici la Transporturi şi pe cea a Liei Olguţa Vasilescu la Dezvoltare. Iar scandalul este departe de final în condițiile în care Secretarul General al Guvernului, Toni Greblă, a anunțat că la Palatul Cotroceni vor fi trimise aceleași propuneri de miniștri. 

Între timp, aceasta a fost ironizată pe internet de generalul Dumitru Dumbravă. Iar Lia Olguța Vasilescu a reacționat imediat la o gluma cu pricina.

Olguța îl sună la 3 noaptea pe Klaus:

– Domnule președinte, a murit ministrul Transporturilor. Vă rog, vă implor să mă puneți pe mine în locul lui!!!
– Bine, bine, o să vorbesc mâine dimineață cu groparii!”, este bancul care a făcut-o imediat pe Lia Olguța Vasilescu să reacționeze dur.

Aceasta a distribuit postarea, alături de următorul mesaj: ”Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiștii mă vor în groapă…”.

Președintele Klaus Iohannis i-a trimis joi prim-ministrului Viorica Dăncilă o nouă scrisoare prin intermediul căreia anunţă că respinge pentru a treia oară propunerile pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor.

În scrisoare, președintele arată că documentația care însoțește propunerea este incompletă, aşa că nu se poate verifica îndeplinirea tuturor condițiilor prevăzute de Constituție.

Şeful statului invocă lipsa cazierului judiciar, pe care, se pare, Guvernul s-a făcut că uită să-l pună la dosar în cazul propunerii Liei Olguţa Vasilescu, tocmai din pricina problemelor pe care aceasta le are cu legea. Olguţa Vasilescu a fost reţinută în 2016 de procurorii DNA pentru luare de mită şi spălare de bani.

Potrivit şefului statului, certificatul de cazier judiciar este „singurul document care atestă situația judiciară a unei persoane”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here