Elevii de la „Radu Greceanu”, cei mai buni la istorie și geografie: Aur și Argint la Râmnicu Vâlcea

Sursa foto: cnrg.ro

Colegiul Național „Radu Greceanu” (CNRG) Slatina rămâne în topul elevilor cu performanțe, după ce mai mulți elevi de gimnaziu au adus cele mai mari premii puse în joc la cea de-a XXII-a ediție a Concursului național interdisciplinar “La școala cu ceas”, de la Râmnicu Vâlcea.

Istoria se repetă la fix un an de când elevii de gimnaziu de la CNRG au câștigat cupa la istorie, în cadrul aceluiași concurs, spun cadrele didactice de la „Radu Greceanu”. De data aceasta însă, nu doar istoria s-a dovedit ușoară pentrul elevii colegiului slătinean, ci și geografia, la ambele discipline reprezentanții CNRG câștigând cele mai mari premii (premii I și II, cupa la istorie, medalia de aur și medalia de argint la ambele materii). Copiii au fost coordonați de Daniela Ilie, profesor de istorie, și de Flori Ghiță, profesor de Geografie.

„Așadar, copiii noștri frumoși și deștepți au venit acasă cu cele mai mari premii, după cum urmează:

Istorie

Andreea Bodescu – 100p – Premiul I + Cupa
Alexia Radu – 99p – Premiul I + Medalia de Aur
Rareș Torcea – 89p – Premiul al II-lea + Medalia de Argint
(coordonator, prof. Daniela Ilie)

Geografie

Daria Prioteasa – 95p – Premiul I + Medalia de Aur
Rareș Torcea – 91p – Premiul al II-lea + Medalia de Argint
Bogdan Nicola – 78p- Mențiune
(coordonator, prof. Flori Ghiță)

Felicitări din toată inima, dragi copii și profesori! La cât mai multe premii! Suntem mândri de voi!”, au postat, pe pagina de socializare a Colegiului Național „Radu Greceanu”, cadrele didactice.

Anul acesta, la Râmnicu Vâlcea, s-a desfășurat cea de-a XXII-a ediție a Concursului național interdisciplinar “La școala cu ceas”, organizat pe două secțiuni: istorie și geografie. Concursul a fost găzduit de Școala Gimnazială „Take Ionescu”. În concurs s-au înscris 1.500 de elevi de gimnaziu din 23 județe ale ţării, respectiv din Vrancea, Sibiu, Hunedoara, Mehedinți, Bihor, Suceava, Botoșani, Alba, Prahova, Călăraşi, Teleorman, Arad, Dâmbovița, Brașov, Vaslui, Bucureşti, Olt, Dolj, Argeș, Bistrița-Năsăud, București, Ilfov și Vâlcea.

Lucrările au fost evaluate de către profesori de geografie şi de istorie din toate județele participante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here