Scandal monstru în biserică! Preot, acuzat de o profesoară universitară că a sedus-o şi a abandonat-o

Sursa foto: b1.ro

Dispută cu iz amoros între un preot şi o profesoară, chiar în timpul slujbei, într-o biserică din Capitală. Preotul, acuzat de femeie că a sedus-o şi a abandonat-o, a început să dea explicaţii enoriaşilor veniţi la slujbă, informează B1 TV. Aşa că totul s-a transformat într-un scandal.

”Această doamnă pe care o vedeţi aici s-a dus să mă reclame că nu o iau de nevastă” – aşa a început slujba de duminică într-o biserică din Bucureşti. În loc să îşi ţină predica, preotul a început să o certe pe femeia care l-a acuzat că a profitat de buna ei credinţă.

Concret, profesoara îl acuză pe preot că ar fi convins-o să întreţină relaţii sexuale, promiţându-i că o va lua de soție, după care a părăsit-o.

”Nu am tutuit-o. Nici măcar nu i-am spus:”tu”. Nu am atins-o, nu i-am făcut şi nicio declaraţie şi nicio aluzie. Trebuie să ştiţi lucrul ăsta!”, a insistat preotul.

Enoriaşii au atacat-o imediat pe profesoara sedusă, luându-i apărarea preotului. Ba chiar au încercat să o dea afară din lăcaşul de cult.

Femeia este profesoară universitară de engleză la Academia de Studii Economice și spune s-a îndrăgostit de preot și că au avut o relație de aproximativ patru luni: ”Eu am fost coplesita, adica el este si un barbat frumos si foarte cult si carismatic, si foarte inteligent.  Va dati seama cand vine la tine si iti spune ca te iubesc de 10 ani si iti arata ca stie lucruri despre tine, am fost coplesita si m-am indragostit foarte tare de el. Omul mi-a promis foarte ferm si fara echivoc ca se va casatori cu mine, de aceea i am si spus fetitei acest lucru si aceasta promisiune”. 

Preotul neagă orice fel de acuzații și spune că femeia a făcut o obsesie pentru el şi chiar l-ar fi hărțuit. Acum, profesoara a făcut reclamație la Arhiepiscopie şi la Poliţie. Scandalul va fi analizat de către superiorii preotului, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să fie dat afară din Biserica Ortodoxă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here