Bătaie în Consiliul General. Firea: Mutu a aruncat cu o sticlă înspre viceprimarul Bădulescu. Fac apel la domnul Dragnea să îşi ia bătăuşii din CGMB

Sursa foto: b1.ro

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul Sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie la Primăria Capitalei. Cei doi au ajuns chiar să se lovească. 

Scandalul a pornit după ce Mutu a încercat, contrar regulamentului, să strecoare pe ordinea de zi a ședinței CGMB o propunere de înlocuire a lui Bădulescu din funcția de viceprimar.

Gabriela Firea îl acuză pe Mutu că a provocat scandalul şi că şedinţa Consiliului General nu se poate desfăşura din cauza acestuia.

”Nu exista un astfel de proiect pe ordinea de zi. Eu am convocat astăzi ședința CGMB, conform legii, cu 81 de proiecte, toate benefice bucureștenilor. Când a văzut că nu a respectat regulamentul, domnul Mutu a început să țipe.

Domnul Mutu i-a aruncat cu o sticlă de apă domnului Bădulescu. Au fost nişte încăierări. Ca orice bărbat, domnul Bădulescu a reacționat.

Fac apel la domnul preşedinte Dragena să îşi ia bătăuşii din Consiliul General și să-l calmeze pe domnul Mutu.

Domnul Bădulescu m-a apărat în disputa de anul trecut cu domnul Dragnea și de atunci i s-a spus că va fi revocat. Se dorește decapitarea viceprimarului”, a declarat Gabriela Firea.

Firea a mai spus că în acest moment consilierii sunt ținuți de primarul Gabriel Mutu în grupul PSD din cadrul Consiliului General și sunt practic șantajați că-și vor pierde funcțiile dacă nu îl susțin.

E doar o răzbunare politică, a insistat Gabriela Firea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here