Ce fel de facultate a făcut Teodorovici? De pe băncile liceului, angajat direct la stat. Finanțele României, pe mâinile unui om care n-a lucrat niciodată în mediul privat

Sursa foto: b1.ro

Eugen Teodorovici e Ministru de Finanțe, dar nu a muncit nici măcar o zi în mediul privat. De pe băncile liceului, a ajuns direct în Ministerul Transporturilor, iar de acolo s-a tot plimbat prin funcții și instituții până a ajuns să decidă asupra finanțelor țării, informează Adevărul. 

Teodorovici a absolvit liceul în 1990, iar chiar din anul următor a fost angajat ca referent resurse umane la Ministerul Transporturilor. Deși n-avea niciun pic de experiență.

De atunci, a ocupat posturi precum expert, director, secretar de stat, consilier de stat sau ministru în: Ministerul Transporturilor, Guvernul României, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Integrării Europene, Ministerul Economiei şi Finanţelor, Ministerul Economiei şi Finanţelor, Curtea de Conturi, Ministerul Fondurilor Europene şi Ministerul Finanţelor Publice.

Abia în 1993, Teodorovici a intrat la Facultatea de Comerţ din cadrul ASE din Bucureşti, facultate pe care a absolvit-o în 1997. Ulterior, a obținut o diplomă de masterat la Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană, la SNSPA, în perioada 2004-2006. A început și un doctorat în managementul fondurilor europene, tot la ASE, dar nu l-a terminat niciodată.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here