Negoiță, nemulțumit de banii alocați primăriilor: Vor să stăm pe la ușile miniștrilor să cerșim. Este profund ticălos

Sursa foto: b1.ro

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 din Capitală, s-a arătat din nou revoltat de forma proiectului de buget prezentată de Ministerul Finanțelor. Negoiță a acuzat conducerea PSD că, prin acest buget, încearcă să subordoneze administrația locală, astfel încât primarii să stea pe la ușile miniștrilor și să cerșească.

”Vor să ne dea o mare din parte din cheltuielile pe care le suporta Guvernul anul trecut şi până anul trecut. Mai mult decât atât, lăsând la o parte faptul că cele mai multe primării, cred 70-80% dintre primării, nu au cum să suporte această cheltuială, nu se respectă programul de guvernare. Își doresc să subordoneze administratia locale și vor să stăm pe la ușile miniștrilor să cerșim pentru a nu închide primăriile ceea ce consider că este profund ticălos“, a declarat Robert Negoiță, chiar înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

Primarul Sectorului 3 a mai afirmat că acesta este primul guvern care-și permite ”să taie de la administrația locală în halul acesta mai ales într-o perioadă de prosperitate”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here