Gabriela Firea, atac dur la Dragnea şi la Guvern: Este primul buget de faliment al Capitalei. Ne vom lupta pentru proiectele noastre

Foto: romaniatv.net

Primarul General Gabriela Firea a criticat în termeni duri proiectul de buget pe 2019 întocmit de către Guvern şi a arătat că dacă actuala formă va rămâne atunci Bucureştiul va pierde aproape 25% din sumele alocate anul trecut, ceea ce înseamnă circa 180 de milioane de euro.

„Am spus şi sustin că dacă acest buget rămâne în forma postată de Ministerul Finaţelor, Capitala pierde aproape 25% din sumele alocate anul trecut, aproximativ 180 de milioane de euro, o sumă importantă având în vedere angajamentele luate faţă de cetăţeni”, a arătat Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă.

Aceasta a demontat minciuna propagadă la vârful PSD că bucureştenii nu vor pierde pentru că sunt mai multe sume acordate primăriilor de sector. Firea a arătat că aceste sume nu or conta deoarece

Primăria Capitalei achită facturile pentru serviciile publice, mai exact: transport public, termoficare, spitale, iluminat public, consolidări clădiri, apa şi canalizare, infrastructură mare, cămine pentru vârstnici şi persoane fără adăpost, grădiniţe şi şcoli sociale, alocaţii pentru persoane cu dizabilităţi, parcurile şi teatrele.

Primarul General a condamnat acest buget numindu-l drept unul falimentar pentru Bucureşti, unul care va face mult rău bucureştenilor.

„Bucureştenii o vor duce mai rău dacă Guvernul nu revine asupra acestei decizii de a tăia 25% printr-o decizie politică discreţionară. (…) Dacă acest proiect de buget va fi adoptat în forma actuală va fi primul buget de faliment al capitalei după 1989”, a avertizat Firea.

Primarul Capitalei a dat asigurări că nu se va lăsa înfrântă de dorinţa lui Dragnea şi va lupta pentru proiectele Bucureştiului.

„Dacă vom accepta sentinţa unui domn foarte important vom duce Capitala în faliment. Ne vom lupta pentru proiectele noastre”, a arătat Gabriela Firea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here