Forțele Aeriene Române, campanie de promovare a carierei militare în rândul liceenilor din Caracal

Forţele Aeriene Române organizează, în perioada 12 – 15 februarie, campania de promovare a carierei militare în Caracal și în alte trei municipii, Giurgiu, Alexandria, Caracal și Otopeni, informează Statul Major al Forțelor Aeriene.

Activitățile de promovare se vor desfășura astfel:

Giurgiu – 12 februarie, începând cu ora 12.00, la teatrul „Tudor Vianu”;
Alexandria – 13 februarie, începând cu ora 12.00, la Sala Polivalentă;
Caracal – 14 februarie, începând cu ora 12.00, la Cercul Militar Caracal;
Otopeni – 15 februarie, începând cu ora 12.00, la Centrul Cultural „Ion Manu”.

În cadrul evenimentului, elevii de liceu vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.

„Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române”, se arată într-un comunicat de presă.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here