Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN1/ UPDATE

Un autocar în care se aflau 25 de persoane s-a răsturnat, marţi seară, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Braşov. Patru persoane au fost rănite, dar sunt conştiente.

UPDATE: Un număr de opt victime au rezultat în urma accidentului produs marţi seara pe DN 1, după ce un autocar s-a răsturnat la ieşirea din Codlea spre Făgăraş.

Toate sunt conştiente şi prezintă traumatisme minore, trei fiind transportate la spital, cu traumatisme la nivelul membrelor superioare şi inferioare, Celorlalte cinci victime li s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului şi au refuzat transportul la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

”Un microbuz de la ISU Braşov a fost trimis la locul accidentului pentru a prelua pasagerii din autocar având în vedere că în zona producerii accidentului sunt condiţii de iarnă şi vântul suflă cu putere. Pasagerii din autocar vor fi transportaţi la remiza de pompieri din Codlea, de unde vor fi preluaţi de un alt autocar”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Reprezentanţii ISU Braşov au anunţat, marţi seară, că un accident rutier s-a produs pe DN 1, la ieşirea din Codlea către Făgăraş.

În evenimentul rutier a fost implicat un autocar în care se aflau 25 de persoane. Auvehiculul s-a răsturnat, patru persoane fiind rănite.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pomieri, poliţişti şi medici, aceştia stabilind că cei patru răniţi sunt conştienţi.

Deocamdată, nu s-au stabilit condiţiile producerii accidentului, dar în judeţul Braşov în multe zone ninge abundent, iar vântul viscoleşte zăpada.

Un microbuz al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, a fost trimis la locul accidentului pentru a prelua pasagerii din autocarul răsturnat.

Conform sursei citate, în urma accidentului au existat scurgeri de carburant, dar nu a existat pericolul unei explozii, situația fiind sub control. De asemenea, alte două ambulanțe au mai fost trimise suplimentar la fața locului.

Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here