Cei trei tineri din Slatina săltați pentru trafic de etnobotanice, ARESTAȚI preventiv. Cine sunt aceștia

Cei trei tineri din Slatina reținuți, miercuri, de procurorii DIICOT, pentru trafic cu etnobotanice, au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. 

Este vorba de Dan-Antonio Mitrache, de Cătălin Bogdan Aspra și de Marius Florian Mitrică, a căror arestare a fost dispusă, joi, de Tribunalul Olt, la solicitarea procuroriilor DIIOT.

Cei trei au fost reținuți miercuri în urma unor percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Olt în Slatina și Brebeni. În urma perchezițiilor, au fost descoperite 18 pachete din hârtie și o pungă din plastic transparent ce conține material vegetal uscat de culoare verde, o țigareta confecționata artizanal  și o punga din plastic de culoare roz ce conține material vegetal umed de culoare verde, precum și suma de 2.520 de lei, după cum se arată într-un comunicat de presă al Poliției Olt.

Toată cantitate de substanță vegetală a fost ridicată de către polițiști și trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul Poliției Române.

Cei trei slătineni sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here