Kovesi, despre pozele cu Ghiţă: “Nu am avut întâlniri în afara unui cadru instituțional. Pot apărea fotografii false, cum au apărut și înregistrări false”

Sursa foto: b1.ro

Laura Codruţa Kovesi a negat existenţa vreunei fotografii în care aceasta să apară alături de Sebastian Ghiţă la domiciliul fostului deputat. Fosta şefă a DNA a sublniat că toate întâlnirile au avut loc în cadru instituţional şi nu a avut în afara acestora niciun contact cu el.

“Nu am avut întâlniri în afara unui cadru instituțional. Am participat la evenimente organizate de instituții ale statului. De acolo sunt poze. Nu am vorbit niciodată cu Ghiță nici la telefon, nici prin email. Nu am folosit emailul cuvuveaua. Pot apărea fotografii false, cum au apărut și înregistrări false”, a subliniat Kovesi la ieşirea de la Parchetul General.

Aceasta a subliniat că nu a avut nicio discuţie cu Ghiţă despre extrădarea lui Nicolae Popa, subiectul ce face obiectul dosarului penal în care este acum învinuită.

“Nu am discutat niciodată cu nimeni despre dosare penale în afara cadrului instituțional. Nu am discutat cu Ghiță despre această extrădare”, a arătat Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi a fost pusă vineri sub învinuire pentru luare de mită, abuz în serviciu şi mărturie mincinoasă într-un dosar deschis după o sesizare a lui Sebastian Ghişă. La ieşirea de la Parchetul General, Kovesi a anunţat că a cerut recuzarea procurorului de caz.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here