Interlop, reţinut după ce a lovit intenţionat cu mașina un pieton în București/ VIDEO

Tentativă de omor pe trecerea de pietoni! Un bărbat din Bucureşti a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Omoruri după ce a trecut intenţionat cu maşina peste un pieton.

Anchetatorii au văzut imaginile de pe o cameră de supraveghere şi au ajuns la concluzia că gestul şoferului a fost premeditat. Pietonul a vrut să traverseze pe culoarea verde, dar pentru că şoferul nu i-a cedat trecerea, a lovit autoturismul cu piciorul. Ca să se răzbune, şoferul a accelerat, l-a lovit pe pieton şi a fugit de la locul accidentului. Totul s-a întâmplat la începutul lunii, într-o intersecţie din sectorul 5 al Capitalei.

Conform unor surse din rândurile anchetatorilor, citate de News.ro, şoferul este Nicolae Duduianu, zis Pian, personaj cunoscut din lumea interlopă.

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, care vizează principalul suspect într-un dosar privind comiterea infracţiunii de tentativă de omor”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20.00, prin apel 112, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care, după ce l-a lovit, a părăsit locul.

”Din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu ii cedase trecerea. La acel moment şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Bărbatul de 59 de ani a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here