Ăsta da, BLESTEM: Mama preotului a ARS DE VIE în curtea bisericii! Sătenii și-au făcut CRUCE când au văzut

Sursa foto: b1.ro

Întâmplare cutremurătoare, miercuri, în jud. Arad. O femeie în vârstă de 55 de ani – mama preotului din localitatea Căpruţa – a murit arsă de vie în curtea bisericii din sat. Alături de fiul său şi alte trei persoane, femeia încerca să stingă un incendiu de vegetaţie uscată.

Potrivit Aradon, preotul, împreună cu mama sa şi cu clopotarul s-au apucat de făcut curat în curtea bisericii şi au dat foc vegetaţiei uscate. La un moment dat, flăcările au început să se extindă necontrolat îndreptându-se spre deal. Cei trei s-au speriat că focul va ajunge în pădure şi au încercat să-l stingă, chemând în ajutor şi două persoane de la Primăria din Bârzava. Femeia a rămas mai jos, în curtea bisericii (aflată în pantă), iar bărbaţii s-au luptat cu flăcările sus, pe deal.

Când au reuşit să lichideze incendiul, şi-au dat seama că mama preotului şi-a pierdut viaţa! Se pare că femeia ar fi inhalat fum, s-ar fi intoxicat şi ar fi căzut în flăcări. Când a fost descoperită, avea toate hainele arse şi pielea cărămizie.

„ Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni” – a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Originară din localitatea Haţeg, femeia se mutase la Căpruţa cu aproximativ patru ani în urmă, când fiul ei a devenit preot în sat.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here