DRAGNEA primește o LOVITURĂ DEVASTATOARE în Justiție! Decizia INSTANȚEI

Tribunalul Argeș l-a obligat pe primarul comunei Băiculești, Niculaie Dragnea, să vină în maxim o săptămână cu un proiect de hotărâre pentru extinderea rețelei de furnizare a apei potabile spre strada Valea Brazilor, proiect ce trebuie supus de urgență votului Consiliului Local. Decizia instanței este extrem de importantă deoarece stabilește un precedent ca alți români nemulțumiți de administrația locală să se adreseze instanței și să obțină câștig de cauză, precizează stiripesurse.ro.

La acest verdict s-a ajuns după ce Simona Niculescu, o femeie din comună, a dat în judecată prefectul județului Argeș și pe primarul din Băiculești pentru că ea și alte câteva zeci de persoane nu au acces la nicio sursă de apă potabilă.

În cazul în care edilul nu se va supune deciziei Tribunalului, atunci va fi penalizat cu 100 de lei pe zi, în favoarea Simonei Niculescu.

De asemenea, prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, este obligat să convoace în maxim 48 de ore Comitetul pentru situații de urgență al județului Argeș și să analizeze riscul de secetă al zonei în care locuiește Simona Niculescu. La fel ca și primarul, dacă nu respectă decizia instanței, va fi sancționat cu 100 de lei pe zi.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here