Klaus Iohannis a acceptat noile propuneri venite de la Guvern: Daniel Suciu și Răzvan Cuc devin miniștri la Dezvoltare Regională și Transporturi. Președintele a semnat decretele de numire

Președintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele de numire a lui Daniel Suciu în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, și a lui Răzvan Cuc la conducerea Ministerului Transporturilor, potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete:

Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice;

Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor”, se arată în comunicatul Președinției.

Daniel Suciu și Răzvan Cuc au fost propuși pentru funcțiile de miniștri în șțedința Comitetului Executiv al PSD. Asta după ce Lia Olguța Vasilescu și Mircea Draghici au anunțat că își retrag candidaturile după ce propunerile lor au fost respinse de mai multe ori de șeful statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here