Tratamentul de 30 de minute prin care faci celulita să dispară! Iată cât costă

Celulita este una dintre cele mai des întâlnite probleme ale femeilor, în ziua de azi. Un corp de invidiat, cu forme apetisante și cu linii suple este mai greu de întreținut decât s-ar crede. Însă există totuși anumite metode care funcționează în îndepărtarea diverselor probleme cu care femeile se lupta zilnic. Celulita este una dintre aceste probleme, iar spcialistii în remodelare corporală și în înfrumusețare se lupta de ani de zile pentru a găși un remediu la această care chiar să funcționeze.

Tratamente sunt o mulțime, însă nu toate pot garanta succesul. Multe persoane au încercat tot felul de tratamente, însă în realitate studiile cu privire la rezultate nu sunt foarte concludente, iar dovezile în favoarea acestora sunt puține.

Cu toate acestea, există unele tratamente care chiar funcționează. Însă acestea trebuie urmate cu strictețe, așa cum sunt prevăzute de specialișți și doar în cadrul unor saloane avizate, cu echipament și cu personal calificat pentru a te ajută să combați această problema.

Tratamentul de 30 de minute care te ajută garantat să scapi de celulita pe termen lung!

Unul dintre cele mai eficiente tratamente împotriva celulitei este tratamentul de radiofrecvență hexapolara. Acest tratament presupune reducerea celulelor adipoase de la nivelul pielii, prin intermediul unei tehnologii de ultima ora, bazată pe energie electrică transformată în impulsuri ce acționează asupra pielii.

O astfel de ședința de radiofrecvență hexapolara se poate realiza doar în saloane de infrunusetare autorizate, dotate cu aparatură inovatoare. Astfel de centre de remodelare corporală se pot găși și în România, în Bucureșți sau în alte orașe.

Cum funcționează tratamentul și care sunt rezultatele?

Tratamentul este bazat, după cum spun specialiștii, pe undele de înalta frecvența care determina o senzație de încălzire la nivelul pielii, iar efectele sunt imediate, datorită laserelor care acționează asuora celulelor producătoare de elastan și colagen. Acestea încălzesc pielea (acționând în principal asupra pielii lăsate) și drenează surplusul de grăsime.

Bineînțeles, rezultatele pot fi determinate de mai mulți factori. Acestea nu sunt standard, ele depinzând în fucntie de fiecare persoană și de cum răspunde această la tratament. Însă, în urmă unui număr de ședințe prestabilit de un specialist, va fi cu adevărat surprinzător.

Capacitatea acestui tratament de a face celulita să dispară este una evidență. Un număr de 5 – 10 ședințe ar trebui să fie de ajuns pentru orice tip de organism.

În plus, specialiștii spun că dispariția celulitei nu este singurul efect benefic al acestui tip de tratament. Faptul că laserele țintesc celulele ce produc elastan și colagen și acestea își vor intensifica activitatea, determina și pielea să aibă un aspect mai plăcut.

Prin urmare, acest tratament combate celulita și îți face corpul să arate mai atractiv, pielea căpătând mai mult luciu și un aspect mai tânăr.

Cât costă acest tratament minune despre care discuta specialiștii?

Tratamentul are un cost diferit în funcție de fiecare salon la care apelați. Însă în Bucureșți puteți beneficia de acest tratament pentru un cost de circa 500 lei pentru 5 ședințe. Iar dacă veți avea nevoie de mai multe ședințe puteți stabili acest lucru cu un specialist din cadrul unui astfel de salon de înfrumusețare.

Acest tratament durează pentru circa 30 de minute, pentru o ședința. Iar ședințele pot fi programate în fiecare săptămâna, așa încât în doar o luna poți să-ți iei adio de la celulita, pentru un termen îndelungat.

Diverse tratamente anticelulitice nu își îndeplinesc scopul, însă radiofrecvență hexapolara este o metodă de ultima ora, care nu necesită intervenție chirurgicală și care este extrem de eficientă. Iar această este folosită și în marile saloane de înfrumusețare în tratamentele de lifting facial.

Una dintre vedetele de la momentul actual care promovează activ astfel de tratamente și care chiar s-a folosit de această metodă pentru a scapă de celulita este chiar cunoscută prezentatoare Andreea Mantea. Iar această nu este singură.

Ce vedete au folosit de-a lungul timpului acest tratament anticelulitic în Bucureșți?

De-a lungul timpului, în lumea showbizzului românesc mai multe vedete au apărut la TV discutând despre succesul acestor tipuri de tratamente. Printre cele mai remarcabile rezultate le-a avut Andreea Mantea, care declara într-un interviu că după doar câteva ședințe a observat o scădere de până la 7,5cm la baza fesierilor și până la 1cm la coapse.

Iar alte vedete care au folosit astfel de tratamente sunt: Mihaela Rădulescu, Adelina Pestritu și Andreea Raicu.

Tratamentele au mare succes și în străinătate. Eva Longoria, Britney Spears sau Olivia Wilde au redus la minim celulita și au ținut sub control problemele pielii lăsate ani la rând, cu ajutorul acestor tratamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here